Sa našeg bloga

+381 69 646 899

Whatsapp broj: +381 60 6609 800

balichallenge19@gmail.com

PRATITE NAS:

Top
a

Goa

Goa je najmanja zemlja u Indiji, ali ima sve – arhitekturu, plaže, sportove na vodi, živopisne pijace, noćni život, ukusnu hranu..

Otkrijte Gou

Indija ima bezbroj turističkih znamenitosti, ali je za milione putnika širom sveta Goa jedna od omiljenih mesta. Najmanja zemlja u Indiji ima sve – fenomenalnu arhitekturu, suncem okupane plaže, sportove na vodi, živopisne pijace, aktivan noćni život, ukusnu hranu i opuštenu atmosferu.

SMEŠTAJ NA GOI

Abidal bungalovi se nalaze u zalivu Kolomb, na samoj plaži. Smešteni su između popularnih Palolem i Panthem plaža – do kojih se može doći za 5 minuta pešačenja. Bilo da dođeš ovde da uživaš u praktikovanju joge, ili gledanju okeana i uživanju u prirodi – na pravom si mestu. U predivnoj, privatnoj bašti imaćeš priliku da uživaš u hladu ispod palmi, dok se izvan resorta nalazi veliki broj restorana, prodavnica sa suvenirima i autentičnih radnji gde se prodaje lokalna garderoba i umetnine.

Na raspolaganju su bungalovi na plaži sa prostranim bračnim krevetom, velikom terasom na kojoj se uživa u kafi sa pogledom na more kao i porodični bungalovi, koji su zapravo dva spojena bungalova koja se mogu koristiti za veće društvo ili porodicu.

PLAŽE NA GOI

Kako se obala pruža dužinom 105km, Goa ima veliki broj plaža za kupanje. Baga, Vagator, Candolim i Calangute su popularne i dupke popunjene, pa mi preporučujemo one neotkrivene i netaknute gde možeš da uživaš u svom miru. Neke od njih su Kakolem, Galgibaga, Hollant, Velsao, Ashwem, Mobar i Butterfly plaža.

ISTRAŽIVANJE GOE

Najbolji način da se istraži zemlja i upije lokalna kultura je na motoru ili skuteru. Putevi su bezbedni i napravljeni tako da podržavaju vožnju na dva točka. Pre iznajmljivanja i kretanja u avanturu, napravite kratku test vožnju i proverite da li je sve u dobrom stanju – kočnice i slično.

Važno: Uvek nosite svoju vozačku dozvolu sa sobom. Kacige su obavezne i uključene su u cenu iznajmljivanja skutera.

 

AKTIVAN ODMOR NA GOI

Ovde se možete oprobati u ronjenju, jet skiju, vožnji kajaka, windsurfingu, parasailingu, vožnji na banani, vejkbordu ili uživati u jogi u nekom od mnogobrojnih centara uz obalu. Goa je savršeno mesto da se sve ovo proba i mi ćemo se potruditi da vam u toku putovanja barem par od ovih aktivnosti budu štiklirane na bucket listi izazova.

 

Više informacija o polascima uskoro. 

 

You don't have permission to register