Latest Posts

+381 69 646 899

Whatsapp broj: +381 60 6609 800

balichallenge19@gmail.com

Pratite nas:  

Top
Image Alt

Naš tim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris lobortis, nonimper diet est. Praesent vulputate at enim sit amet mattis.

Sergej Stojanović

Sergej je idejni tvorac i osnivač Bali challenge projekta. Turizam ga je osvojio još u mladalačkim danima kada je bio organizator putovanja u Velikoj Britaniji. Poslednjih 15 godina otkriva lepote istočnog dela sveta. Pored turizma se preko 25 godina bavi i ugostiteljstvom, a danas drži Boho bar u Beogradu, inspirisan upravo lepotama indonežanskog ostrva Bali.

Maja Mišković

Maja je član našeg tima od samog osnivanja. Živela je i radila na Zanzibaru i poznaje svaki njegov ćošak. Zbog toga je naš glavni vodič grupa na ovo rajsko ostrvo, gde je do sad vodila preko 350 divnih ljudi.

Anja Stojanović

Anja je studenkinja žurnalistike koja se bavi digitalnim marketingom i novinarstvom. Sanja da obidje što veći broj zemalja i veruje da se sa svakog putovanja vrati kao nova i bolja verzija sebe.

Slađa Marinković

Slađa je naš digital marketing specialist i zaljubljenik u kafu, more i marketing. Želja joj je da ima pomalo nekonvencionalan life style i da iskusi život u skoro svakoj zemlji na svetu na po barem nekoliko meseci.

You don't have permission to register