Sa našeg bloga

+381 69 646 899

Whatsapp broj: +381 60 6609 800

balichallenge19@gmail.com

PRATITE NAS:

Top
Image Alt

O nama

Bali Challenge je društvo svetskih putnika koji su odlučili da pokrene svoju jedinstvenu priču. Pridružite nam se!

Mi smo udruženje svetskih putnika specijalizovano za 4 egzotične destinacije koje smo izučavali godinama, a to su Bali, Maroko, Šri Lanka i Zaznibar! Nastali smo iz ljubavi prema Baliju, našoj prvootkrivenoj destinaciji po kojoj i nosimo naziv! Zaljubljeni smo u egzotiku i trudimo se da našim putnicima pružimo putovanja baš po njihovoj meri! Bilo da je to luksuzno uživanje u prelepim rizortima na Šri Lanci, Baliju i Zanzibaru ili u autentičnim rijadima u Maroku ili je to aktivno putovanje bogato izazovima i avanturama, mi vam krojimo vaš tip savršenog putovanja! Svako od naših aranžmana, za one željne akcije nudi nova iskustva u vidu challenge-a! Penjanje na vrh vulkana Batur, rodjenje sa dzinovskim mantama, jahanje konja uz Atlanski okean, vožnja kvadoma kroz pustinju, safari, rafting samo su neki od naših izazova! Nudimo Vam individualna i grupna putovanja na ovih top 4 destinacija i otkrivamo sve lepote ovih mesta, ali i najbolje lokale, restorane i klubove za one željne provoda!

Sergej Stojanović

Sergej je idejni tvorac i osnivač Bali challenge projekta. Turizam ga je osvojio još u mladalačkim danima kada je bio organizator putovanja u Velikoj Britaniji. Poslednjih 15 godina otkriva lepote istočnog dela sveta. Pored turizma se preko 25 godina bavi i ugostiteljstvom, a danas drži Boho bar u Beogradu, inspirisan upravo lepotama indonežanskog ostrva Bali.

Maja Mišković

Maja je član našeg tima od samog osnivanja. Živela je i radila na Zanzibaru i poznaje svaki njegov ćošak. Zbog toga je naš glavni vodič grupa na ovo rajsko ostrvo, gde je do sad vodila preko 350 divnih ljudi.

Anja Stojanović

Anja je studenkinja žurnalistike koja se bavi digitalnim marketingom i novinarstvom. Sanja da obidje što veći broj zemalja i veruje da se sa svakog putovanja vrati kao nova i bolja verzija sebe.

You don't have permission to register