Sa našeg bloga

+381 69 646 899

Whatsapp broj: +381 60 6609 800

balichallenge19@gmail.com

PRATITE NAS:

Top
bali-challenge-2023-2

BALI JESEN 2023.

BALI JESEN 2023.

€2390 po osobi

BALI JESEN 2023.

Polasci:

22. avgust – 06. septembar
05. septembar – 20. septembar
19. septembar – 04. oktobar
04. oktobar – 19. oktobar
15. novembar – 29. novembar

 

FIRST MINUTE CENA: 2390 eur

BALI 2023.
Uluvatu/Canggu/Ubud
16 DANA / AVIONOM

O Baliju:

Bali je tropsko indonežansko ostrvo, posebno i drugačije. Ono što ga izdvaja od drugih tropskih destinacija je netaknuta priroda, od džungle, preko pirinčanih polja pa sve do nestvarnih plaža dugih po nekoliko kilometara. Balinežani su prijatan i topao narod, uvek nasmejani i dobronamerni. Odoleli globalizaiji i žive po svojim pravilima. Veoma su religiozni, ovo ostrvo broji oko 20.000 hindu i budustičkih velelepnih hramova sa dugom tradicijom, a baš zbog toga ga još nazivaju i ostrvo Bogova! Pored prelepih plaža nudi i brojne avanture (mi smo izvodjili Bali challenge top 5 bucket list izazova). Od ronjenja sa dzinovskim mantama, preko surfa, rafringa na reci Ajung, penjanja na vulkan Batur, joge i drugih. Hrana je preukusna, najčešća su indonežanska jela sa ribom, a veoma je popularna vegeterijanska i veganska kuhinja. Ipak, turizam na Baliju je na visokom nivou, pa su tu i sve druge poznate svetske kuhinje! Ovo ostrvo Bogova se već godinama kotira kao najbolja turistička destinacija, a neki od najboljih svetskih rizorta, restorana i barova nalaze se upravo na njemu! Jedna od glavnih karakteristika Balija, koji su ujedno i naši glavni aduti su njegovi autentični smeštaji u duhu destinacije, od prelepo dizajniranih vila do eco friendly bungalova!

 

Plan putovanja:

 

Prvi dan:

Okupljanje na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kod terminala za međunarodne letove u unapred dogovoreno vreme. Let iz Beograda sa presedanjem u Dubaiju u 23:55h

 

Drugi dan:

Dolazak u Dubai u 7:05h po lokalnom vremenu. Presedanje na let za Bali u 09:10h. Dolazak na Bali u 22:20h. Posle aerodromskih procedura čeka nas transfer do smeštaja u Uluvatuu (Uluwatu). Ovaj dan posvećujemo aklimatizaciji i odmoru od puta. Noćenje.

Uluvatuu ONAYA 1

Uluvatuu ONAYA 1

Treći dan:

Doručak. Poseta Sunday beach-u ili Melasti plazi. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – obilazak Uluwatu hrama. Pored obilaska hrama, tu je i gledanje tradicionalnog balinežanskog plesa, Kecak dance. Dan završavamo na korak od talasa, u čuvenom ribljem selu na samoj plaži, Jimbaran. Noćenje.

Četvrti dan: 

Doručak. Ovaj dan posvećujemo fakultativnim izletima kroz aktivnosti poput ronjenja sa gigantskim mantama ili surfovanja na Balangan surf plaži. Noćenje.

Manta point (levo) / Nusa Penida gde ronimo(srednja) / Rock bar (desno)

Peti dan:

Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Cepung vodopad, hram Tirta Gangga i poseta Virgin beach-u. Noćenje.

Tirta Gangga

Tirta Gangga

Šesti dan 

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

Sedmi dan 

Doručak. Odlazak u Ćangu (Canggu), epicentar dobrog provoda, najboljih lokala i šopinga. Prijavljivanje u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

Osmi dan  

Doručak. Fakultativni izlet – hram Tanah lot, drevni hinduistički hodočasnički hram, potom drugi deo dana provodimo na plaži Batu Bolong, a za kraj dana nas čeka spektatkularan zalazak sunca u čuvenom beach baru La Brisa. Povratak u smeštaj. Noćenje.

la brisa beach bar bali

9. – 10. dan

Doručak. Slobodan dan. 2 noćenja.

11. – 14. dan

Nakon doručka i odjavljivanja, krećemo ka našoj sledećoj stanici – srcu ostva, mestu Ubud koje se nalazi u samoj džungli. Oblast Ubuda i okoline je veoma sadržajan, poznat po brojnim galerijama, joga i retreat centrima, hramovima ali i sjajnim restoranima. U ovih nekoliko dana obići ćemo kroz fakultativne izlete – pirinčana polja Tegallalang, uputiti se u avanturu – penjanje na vulkan Batur kako bismo dočekali spektakularan izlazak sunca, osetiti slobodu na Bali swing-u i družiti se sa majmunčićima u Monkey forest. 4 noćenja.

15. dan

Doručak i odjavljivanje iz smeštaja. Poslednji dan je slobodan za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom. Ukrcavanje na let za Dubai u 19:40h.

16. dan

Dolazak u Dubai u 00:50h po lokalnom vremenu i presedanje na let za Beograd u 09:05h . Dolazak u Beograd u 13h. Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi:

Termin polazak: 22.08.2023. 05.09.2023. 19.09.2023. 04.10.2023.
povratak:06.09.2023.20.09.2023.04.10.2023.19.10.2023.

First-minute cena: 2390€

• O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 •   Avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Denpasar – Beograd u ekonomskoj klasi sa presedanjem, sa 23kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga,
 •   Transfere od aerodroma do smeštaja i od smeštaja do aerodroma kao I izmedju smestaja,
 •   Smeštaj na bazi 5 noćenja sa doručkom u Onaya resortu ili sl. u Uluvatu-u,
 •   Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u Amar Boutique hotelu ili hotelu Sages ili sl. u Ćanguu,
 •   Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u Weda Cita resortu ili sl. u Ubudu,
 •   Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 •   Organizaciju putovanja u celini.

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 •   Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji,
 •   Fakultativne izlete – plaćanje na licu mesta. NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da promeni datum, raspored i sadržaj održavanja izleta u odnosu na navedeno u programu,
 •   Doplatu za smeštaj više katergorizacije – na upit,
 •   Vizu za Indoneziju – 35 USD (Visa on arrival),
 •   Transfere po ostrvu,
 •   PCR test ukoliko je neophodan za putovanje,
 •   Individualne troškove putnika,
 •   Doplata za 1/1 sobu – cena na upit.

NAČIN PLAĆANJA:

  Uplate preko računa:
 • 45000 RSD prilikom rezervacije,
 •  Ostatak u 3 mesečne rate do mesec dana pred početka aranžmana.
PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OPIS DESTINACIJE I SMEŠTAJA:

Bali je tropsko indonežansko ostrvo, posebno i drugačije. Ono što ga izdvaja od drugih tropskih destinacija je netaknuta priroda, od džungle, preko pirinčanih polja pa sve do nestvarnih plaža dugih po nekoliko kilometara. Balinežani su prijatan i topao narod, uvek nasmejani i dobronamerni. Odoleli globalizaciji i žive po svojim pravilima. Veoma su religiozni, ovo ostrvo broji oko 20.000 hindu i budustičkih velelepnih hramova sa dugom tradicijom, a baš zbog toga ga još nazivaju i ostrvo Bogova! Pored prelepih plaža nudi i brojne avanture. Od ronjenja sa dzinovskim mantama, preko surfa, raftinga na reci Ajung, penjanja na vulkan Batur, joge i drugih. Hrana je preukusna, najčešća su indonežanska jela sa ribom, a veoma je popularna vegeterijanska i veganska kuhinja. Ipak, turizam na Baliju je na visokom nivou, pa su tu i sve druge poznate svetske kuhinje! Ovo ostrvo Bogova se već godinama kotira kao najbolja turistička destinacija, a neki od najboljih svetskih rizorta, restorana i barova nalaze se upravo na njemu! Jedna od glavnih karakteristika Balija, koji su ujedno i naši glavni aduti su njegovi autentični smeštaji u duhu destinacije, od prelepo dizajniranih vila do eco friendly bungalova.
Onaya resort je okružen prirodom i dizajn mu je inspirisan tradicionalnom balijskom arhitekturom i kulturom. Nudi smeštaj sa otvorenim bazenom, baštom, terasom i restoranom. Sobe su klimatizovane sa besplatnim bežičnim internetom, svaka sa sopstvenim kupatilom, mini barom i sefom. Smeštaj ima poslugu u sobi i recepciju koja radi 24 sata za goste.
Hotel Amar je beach boutique hotel u porodičnom vlasništvu u kome su svi detalji napravljeni sa strašću. Inspirisan okolnim pejzažima koliko i lokalnom balijskom kulturom, Amar odražava lepotu prirodnih indonežanskih materijala, uglavnom ručno izrađenih od strane lokalnih balijskih majstora. Hotel Amar se nalazi u naselju Pererenan, 2km od plaže Eho, najpopularnijeg mesta za surfovanje u Ćanguu. Poseduje otvoreni bazen, baštu i terasu. Sve sobe u hotelu imaju balkon, sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom, klimom i sefom a gostima je na usluzi i besplatan WiFi.
Hotel Sages je butik hotel samo za odrasle u Ćanguu koji se fokusira na privatnost, lepotu i enterijere koji oduzimaju dah. Hotel je kolekcija dizajnerskih soba sa ukusom uređenih sa velikom pažnjom posvećenom detaljima. Svaka spavaća soba ima sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim WiFi-jem. Hotel ima nekoliko toplih i udobnih zajedničkih prostorija: bazen, salon, restoran, umetničku galeriju.
Weda Cita resort je jedno od najelegantnijih potpuno novih smeštajnih odmarališta zaklonjenih duž doline u Ubudu. Skrivena lokacija sa bujnom prirodnom, tropskom baštom zajedno sa nezaboravnim pogledom na hram izvorske vode donose vam dublje razumevanje magije ostrva i neponovljive kulture. Weda Cita resort ima otvoreni bazen, vrt, terasu i restoran. Objekat je udaljen oko 1,6 km od šume majmuna, 3,2 km od palate Ubud i 3,3 km od hrama Sarasvati. Smeštaj nudi recepciju koja radi 24 sata i besplatan WiFi u celom objektu. Sobe u Weda Cita resortu imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i toaletnim priborom
SMEŠTAJI U DVOKREVETNIM SOBAMA SA DORUCKOM NA 3 LOKACIJE :
Uluwatu :
Canguu :
ili
Ubud :
Za sve blize info pozovite nas na tel / WhatsApp: +381646468429
ili nas posetite u agenciji u ul Strahinjica Bana 36 .

 

0 Reviews
 • Included
  Letovi
  Smeštaj
  Vodiči
 • Not Included
  Full osiguranje
  Svi obroci
  Transport

Plan putovanja

1
2

Lokacija

Bali

0.0

Overall 0

Meals 0

Accommodation 0

Transport 0

Destination 0

Value for Money 0

Post a Comment

You don't have permission to register