Latest Posts

+381 69 646 899

Whatsapp broj: +381 60 6609 800

balichallenge19@gmail.com

Pratite nas:  

Top
a

Putovanje na Bali – proleće 2020

Putovanje na Bali – proleće 2020

€1290 po osobi

Odmor u Bali vilama i bungalovima, karakterističnim za ovo Indonežansko ostrvo

 

Važno obaveštenje!!
Dragi naši Balijevci, zbog novonastale situacije izazvane pandemijom Korona virusa svi naši prolećni polasci 2020. (Bali challenge i Yoga retreat) pomereni su za jesen 2020. po sledećem rasporedu:
– 16. i 30. septembar
– 8. oktobar
– 4. novembar

 

Ono po čemu se Bali Challenge razlikuje od svih drugih aranžmana je izlazak iz komfort zone hotela, posebne ekskurzije i izazovi i popularni meet up sa ljudima koji više godina žive na Baliju (ex Yu komuna sastavljena od divnih, kreativnih ljudi koji su se odvažili i i napustili konvencionalan život pod stresom i preselili se na ovo prelepo ostrvo gde žive, rade i osnivaju porodice). 5 Bali izazova koji će pratiti ovo dvonedeljno putovanje, zabeležiće profesionalni tim fotografa i snimatelja (podvodne fotografije, fotografije uslikane dronom…). Penjanje do aktivnog vulkana Batur, ronjenje sa dzinovskim mantama, surf škola, off road vožnja motora kroz džunglu su samo neke od avantura.

Umesto klasičnih hotela, ovo putovanje omogućava vam da iskusite život u posebnim Bali vilama i bungalovima, karakterističnim za ovo Indonežansko ostrvo Bogova. Vile i bungalovi su od eko materijala, u Canggu to su zidane lux vile sa privatnim bazenima i prelepim tropskim baštama na top lokacijama što je jako važno na Baliju. I blizu okeana a u džungli to su lux dizajnirani bungalovi od bambusa imaju svoje bazene i kupatila pod otvorenim nebom i dodatno upotpunjuju čitavo iskustvo.

IZAZOVI

Na ovom putovanju te čeka 5 bucket list izazova i uzbudljivih avantura. Prijava je moguća unapred ili na licu mesta.

ULUWATU:

Izazov 1 – Obilazak ostrva Nusa Penida i ronjenje sa džinovskim mantama i mola molama. Ronjenje sa džinovskim mantama je na dah i nije potreban ronilački sertifikat. Za ronjenje sa mola molama potreban je sertifikat za završeni kurs ronjenja.

CANGGU:

Ovde rentiramo motore i idemo u obilazak najbližih beach barova, kao što je La Brisa, The Lawn, Potato Head (gde je najlepši zalazak sunca). Ovde se upoznajemo sa balkanskom komunom na Baliju, saznajemo kako se živi kada nisi turista, dobijamo sve informacije o vizama, cenama, mogućnostima za posao i digitalnim nomadima – svemu po čemu je Bali poznat. Obilazimo hramove Ulun Danu i okolinu.

Izazov 2 – Surf škola sa Anom, našom devojkom koja se već 10 godina bavi ovim ekstremnim sportom.

UBUD:

Poseta i ritualno kupanje u Tirta Empul hramu (indonežanski: Pura Tirta Empul).

Izazov 3 – Vožnja motorima kroz džunglu i terasama pirinčanih polja, poseta prelepom Tegelalang terasasama pirinčanih polja gde nas snimatelj sa dronom snima za uspomenu.

Izazov 4 – yoga sa Dijanom, istruktorkom joge koja se već 10 godina bavi jogom na Baliju.

Izazov 5 – penjanje na aktivni vulkan Batur. Oko 1.30h rano ujutru po grupu dolazi transfer od vile do podnožja vulkana, stižemo za nekih 45 min. Pravimo mali odmor uz osveženje i okupljanje sa drugim penjačima i sa profesionalnim vodičima kreće uspon od 3.5 sata do kratera vrha vulkana Batur, preko vulkanskog kamenja. Tamo se menja klima na 2300m, duvaju vetrovi i niža je temperatura znatno. Čekamo 6.30h kada se pojavljuje spektakularan izalazak sunca koji ce biti zabeležen kamerom, zatim posle kraćeg odmora, voća i doručka, kreće silazak od 2.5 sata. Pravimo mali odmor u podnožju vulkana i imamo povratni transfer do vile. Oko 11,30h stižemo nazad i imamo ceo dan za odmor.

O ARANŽMANU

Aranžman traje 14 dana.

 Polasci u 2020 god. su: 25. mart , 09. april, 25. april i 30. april

Cena: od 1290 eur do 1480.eur (zavisno od smeštaja)

Moguće plaćanje u tri rate.

Specijalna ponuda – NOVOGODIŠNJI POPUST za termin u aprilu.

U cenu aranžmana je uključeno:
 • povratna avio karta Qatar airways,
 • transferi od i do aerodroma Denpasar,
 • smeštaj u lux vilama i bungalovima na 3 lokacije ( Bali i Gili Air ) sa doručkom,
 • iskusni vodiči našeg porekla koji žive na Baliju (sa znanjem Indonežanskog jezika),
U cenu aranžmana nije uključeno:
 • zdrastveno i putno osiguranje (koje priznaje BMIC klinika na Baliju). Naša preporuka je Delta Generali osiguranje,
 • osiguranje protiv nezgoda i osiguranje od otkaza putovanja,
 • ekskurzije i izazovi (opcionalno),
 • časovi Yoge.

SPECIJALNA PONUDA !!

Novogodišnji popust za polazak 25. aprila sa prijavom i prvom ratom najkasnije do 5 januara.
Vila na Baliju koja obara sa nogu:
2 nedelje – 1330 eur
4 nedelje – 1750 eur !!!
Ova specijalna ponuda uključuje: povratnu avio kartu, transfere i smeštaj u luksuznij vili na fantastičnoj lokaciji – Uluwatu.

Detaljnije o ovoj specijalnoj novogošnjoj ponudi možete pogledati OVDE.

 

 

Vile:

ULUWATU:

www.lajoyaresorts.com/balangan/

CANGGU:

www.villakarisabali.com

UBUD:

greenvillagebali.com

Napomene:

Za placanje preko računa zadužen je naš partner u Beogradu, agencija Eurojet Beograd.
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu, postoji garancija putovanja, radi naknade štete otkaza putovanja zaključenog sa osiguravajućom kompanijom Dunav Osiguranje.

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Pasoši moraju da važe minimum 6 meseci od početka putovanja .
Viza za Indoneziju se dobija na aerodromu i traje do 30 dana.

0 Reviews
 • Lokaacija polaska/dolaska
  Beograd, Srbija
 • U cenu je uključeno
  Full osiguranje
  Letovi
  Smeštaj
  Svi obroci
  Transport
  Vodiči

Vremenski plan putovanja

1
25. mart
Letimo sa avio kompanijom Qatar airways. Polazak iz Beograda u 12.05h, preko Dohe za aerodrom Denpasar na Baliju.
2
26. mart
Stižemo na aerodrom Denpasar u kasnim popodnevnim časovima. Dok se prođe pasoška kontrola, preuzmu koferi preda formular na carini, ramzni novac itd proći će oko 1.5sata i zatim se kreće do našeg prvog resorta La Joya Balangan beach resort, iznad plaže Balangan beach, oko 45min do 1sat od aerodroma (zavisno od gužve). I negde u ranim večernjim časovima stižemo u resort.. Odmor. Noćenje. Sve vezano za transport, kontakti, privatni vozači, uber taksi i iznajmljivanje motora za vreme boravka na Baliju su deo kontakta Bali challenge na ostrvu i pomoći ćemo vam oko toga, uz naše preporuke.
3
27. - 29. mart
La Joya Balangan resort Provodimo veme i obilazimo tu čarobnu regiju na jugu Balija... Obilazak poznatih plaža Sunday beach, Bingin, Padang Padang, Karma kandara, The Egde... Zatim u popodnevnim časovima Uluwatu temple - čuveni hram u toj regiji i Kacak Fire dance show uz veceru u poznatim riblji resoranima na plaži Jimbaran. Zalazak sunca u poznatim beach barovima, predlog najboljih resotaran i barova u toj regiji. Ekskurzije su opcionalne ali u tom delu su po preporuci Balichallenge tima: - Ronjenje sa džnovskim mantama pored ostrva Nusa penida. - Obilazak hrama Tanah Lot. - Obilazak plantaža čuvene LuWAK Kafe... - Obilazak Nusa due Po želji, susret sa delom naše komjuniti zajednice u Sanuru i razgovor i podela iskustava malobrojene ali izuzetno povezana exYu komune na Baliju.
4
29. mart
Transfer u nas drugi smeštaj Vila Karisa i Vila Batik u Seminyaku, koje je dizajnirala i vlasnica vila Isabele iz Francuske.
5
29. - 02. april
Obilazimo oblast Seminyak i ćuveni Canggu... Najpopularniji deo ostrva koji se proteže na 10km dugoj plaži Batu Bolong (čuvena surferska plaža sa barovima.. ). Poznate plaže i beach barovi: Potato head, KUDETA , W hotel , La Plancha u Seminyak i The Lawn uz svetski čuveni zalazak sunca u la Brisa, Batu Bolong plaža u Canggu. Škola surfa, časovi yoge u poznatom eco selu Desi Sana. Najbolji restorani i barovi (Milu, Mauri, Matis. .Merah Putih..). Ekekurzije su opcionalne i tu je predlog da na dan transfera za Ubud ide na ekskurzju iz Seminyaka, preko Tegelalang pirinčane terase i Bali Swing ljulje i završetak je u našem trecem smeštaju, koji je i ponos ovog aranžmana, jedinstevnei u svetu luksuzni eco-frendly bambus resort Green Village svetski čuvene dizajnerke Elore Hardy, nadomak Ubuda.
6
02. - 06. april
Green Village Ubud Nalazi se zoni Ubuda, koji je najbogatiji deo Balija, sa mnogobrojnim ekskurzijama, obilascima i izazovima. Ubud je prelep grad u džungli poznat po galerijama, vegan restoranima (ima i restoran sa Mishelin star ocenom), prelepim radnjama, barovima u džungli (kao što je Jungle Fish). Ubud je poznat po yoga i retreat centrima od kojih je najpoznatiji pyramids of Chi. Boravak u Ubudu treba iskoristiti za obilazak Monkey forest, park ptica, Tirta Empul hram svete vode.. vodenu palatu Tirta ganga i najveći izazov, a to je penjanje na vulkan Batur i čekanje izlaska sunca, što je spektakularno sikustvo a zatim spuštanje niz vulkan koje može biti peške ali i ekstremno sa bicikiima i zatim prolazak kroz sela oko Ubuda, sto je neverovatno i nezaboravno iskustvo.
7
6. april
Kasni check out oko 18h, jer avion za Beograd (preko Dohe) kreće u 00.35h 07. aprila, a istog dana zbog vremenske razlike stiže se u Beograd oko 11.30h

Lokacija putovanja

0.0

Overall 0

Accommodation 0

Destination 0

Meals 0

Transport 0

Value for Money 0

Post a Comment

You don't have permission to register