Sa našeg bloga

+381 69 646 899

Whatsapp broj: +381 60 6609 800

balichallenge19@gmail.com

PRATITE NAS:

Top
Image Alt

The Bali Challenge

VILA NA BALIJU KOJA OBARA SA NOGU – NOVOGODIŠNJI POPUST!

Sa kristalno plavim morem, belim peskom i liticama koje oduzimaju dah kao što je Nusa Penida, može se reći da Uluwatu ima najlepše plaže na Baliju. Udaljen od užurbanih gradova kao što su Kuta i Seminyak, putevi su manje zagušeni saobraćajem i lako se mogu istraživati motorom.

Wondered Maison čini 8 bugalova, od čega je 5 lux a 3 su autentična bungalova koja su kreirana tako da pruže komfor i pravo indonežansko iskustvo. Kuća je smeštena na samoj litici sa koje se pruža impresivan pogled na okean. Okružena je tropskom baštom i spa centrom. U sklopu vile su i bazen sa slanom vodom i Yoga shala (dom za yogu). Ušuškana u tihom delu, vila se nalazi na dva minuta od čarobne Padang-Padang plaže i Uluwatu grada.

bungalovi su doneti sa ostrva Sulawesi, tačnije sela Toraja koji je treće najpopularnije mesto u Indoneziji baš zbog svoje arhitekture. Istorija ovog mesta potiče iz vremena kada je otkrivena Indonezija. Kada su Kinezi otkrili ostrvo Sulawesi, nisu imali gde da spavaju pa su preneli čamce na kopno. Zato kuće danas liče na brodove. Ove antičke kuće su prenete sa Toraje i renovirane kako bi prenele duh starih vremena i jedinstveno iskustvo. Sve u kući je ručno pravljeno od bambusa.

Organska arhitektura, kupatila pod vedrim nebom, luksuzna usluga će vas razmaziti i učiniti vaš boravak nezaboravnim. Verujemo da ćete uživati!

Bali Challenge – posebna ponuda

Polazak je 25. aprila na 2 nedelje sa uključenom povratnom avio kartom, transferima, lux vilom i bungalovima u Uluwatu i lokalnim vodičem.

Cena:

  • 1330 eur za 2 nedelje
  • 1750 eur za 4 nedelje

Prijave su do 7. januara, a plaćanje je moguće na tri rate do polaska! Broj mesta je ograničen!

Za sve informacije i rezervacije javite se na +381 64 64 68 429 (Sergej)

 

You don't have permission to register